Beleef Landleven 2016

BELEEF LANDLEVEN 2016 VIERT FEEST
’t Brabants Span is er ook dit jaar weer bij!

Van 9 t/m 11 september 2016 is de 6e editie van Beleef Landleven. Een feestelijk editie, want het magazine Landleven viert z’n twintigste verjaardag met ouderwets leuke activiteiten voor iedereen. Kom zaklopen, koekhappen en spijkerpoepen op misschien wel de grootste verjaardag van Nederland.
Tijdens Beleef Landleven maken bezoekers kennis met allerlei creatieve verbindingen van traditie met toekomst in het idyllische Nederlands Openluchtmuseum.

’t Brabants Span is het gehele weekend met vele mooie demonstratie’s zoals oa de authentieke werkzaamheden op het land en de Brabantse Bruiloft. ’t Brabants Span laat u kennismaken met het bijzondere trekpaard met als doel het behoud van dit unieke paardenras.

Tijdens Beleef Landleven komen de thema´s uit het magazine tot leven. Bezoekers zien, doen en beleven hoe ´ons´ Nederlands erfgoed het leven van nu leuker en lekkerder maakt. Beleef Landleven in het Nederlands Openluchtmuseum is voor iedereen – jong en oud – die van het buitenleven houdt en nieuwsgierig is naar dieren, eten, tuinieren en andere creativiteit in en om huis.

Bezoekersinformatie
Kaarten voor Beleef Landleven zijn te koop via www.beleeflandleven.nl
Openingstijden: Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.
Entree: Volw. (13+) – € 16,–, Kind 4 t/m 12 jr € 12,–, museumkaart en kind 0 t/m 3jr.: gratis.
T/m 30 juni geldt een online vroegboekkorting (€ 13,50 i.p.v. € 16,–).
Website: www.beleeflandleven.nl
Adres: Nederlands Openluchtmuseum, Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem

Over Beleef Landleven
Beleef Landleven wordt georganiseerd door Reed Business Information in – en in samenwerking met – het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem. De zomereditie van Beleef Landleven trekt jaarlijks zo’n 30.000 bezoekers in drie dagen. De eerste editie van de wintereditie in 2015 trok in twee dagen 20.000 bezoekers. Het Magazine Landleven is een uitgave van Reed Business Information en heeft een oplage van 128.000 en bereikt maandelijks 650.000 lezers. Het Nederlands Openluchtmuseum ontvangt jaarlijks ruim 550.000 bezoekers en is daarmee Nederlands best bezochte museum buiten de Randstad.