6 september Effe Noar Geffe

Effe noar Geffe moet je zelf beleven!

Op zondag 6 september laat Geffen wederom zien hoe dit Brabantse dorp een prachtig evenement op poten zet. De 39e editie van Effe noar Geffe gaat van start.

Een vernieuwd parcours! De Raadhuisstraat is toegevoegd aan het parcours van Effe noar Geffe. Hier vindt het ringsteken met echte trekpaarden plaats. Een niet te missen schouwspel van ’t Brabants Span met ook demo’s van hoefbeslag en het vliegend tapijt.

De vele geneugten van het boerenleven worden tentoongesteld. Konijnen en geitjes knuffelen bij de Kinderboerderij, demonstraties van oude ambachten. En niet te vergeten de stoomstraat met spectaculaire oude stoommachines.

Ook het dorpsplein is gerestyled, waardoor er meer terrassen ontstaan. Lekker even bijkomen van het slenteren langs indrukwekkende kraampjes, gezellig bijkletsen en genieten van de muziek en de kermis.

“Kom fijn naar het sprookjesplein”, dat is het thema voor de kinderen bij de Kinderspeulploats. Lekker knutselen, je laten schminken als een sprookjesfiguur of ravotten in de hooiberg. Maar ook de kermis, waar alle attracties gratis zijn, is voor de kinderen een sprookje uit duizenden!

Er is dit jaar een uitstekende bezetting van kraampjes en oude ambachten, die samen met de vele muzikale acts het dagje uit compleet maken. Bezoekers van alle leeftijden worden weer op hun wenken bediend op dit Brabantse dagje uit.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan een kijkje nemen en beleef Effe noar Geffe op 6 september! De entree is 6 euro. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot het evenement. Bovendien zijn de (kermis) attracties op de markt gratis. Én het parkeren is gratis!

Meer info: www.effenoargeffe.nl

geffe1 geffe2